Træfældning private

Vi fælder træer i hele landet

Træfældning til private og erhverv

Der findes flere forskellige måder at fælde træer på, men vores er en af de sikreste, nemmeste, og hurtigste metoder på markedet. Vi udfører altid vores træfældning professionelt med stor erfaring og ekspertise, og ved hjælp af vores motorsavsklo kan vi fælde træer med en diameter helt op til 50 cm.

Før vi går i gang med træfældningen, foretager vi altid en grundig besigtigelse af området før vi begynder at fælde, så vi er sikre på, at der bliver taget de nødvendige hensyn. Med vores motorsavsklo kan vi fælde træer på op til 25 meters afstand uden nogen skal op og klatre. På den måde er sikkerheden i top, og vi udsætter hverken dig eller vores ansatte for unødvendig fare. Kranens rækkevidde gør også, at vi sikkert kan fælde træer tæt på bygninger og andre placeringer, hvor det ikke er let at komme til.

Når vi fælder dit træ, behøves der derfor ikke være plads til, at træet kan falde i dets fulde længde. Med motorsavskloen skærer vi træet ned oppefra i små bidder og lægger dem løbende på ladet i lastbilen til bortskaffelse. Hvis du ønsker, kan du gemme det overskydende træ og fx anvende det som brænde.

Vi har udstyret i orden når det kommer til træfældning

Vi sørger for diverse godkendelser, hvis området er lidt upraktisk i forhold til den kollektive trafik.

Når vi forlader området, rydder vi selvfølgelig pænt op efter os, så grene og andet affald ikke ligger i vejen.

Har du behov for sparring omkring din opgave, kan du altid kontakte os for råd og vejledning.